CBRE jmenovala Jakuba Štěpána novým vedoucím oddělení oceňování nemovitostí

Praha, 12. března 2020 – Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, jmenovala Jakuba Štěpána (35 let) do funkce vedoucího oddělení oceňování nemovitostí (Head of Valuation). Jakub Štěpán se v nové roli zaměřuje na řízení týmu, budování a rozvíjení vztahů s klienty a koordinaci oceňování komerčních nemovitostí nejen v ČR, ale v případě nadnárodních portfolií také v regionu CEE.

Jakub Štěpán působí v CBRE od roku 2008. Z pozice řadového analytika, kterou vykonával ještě při svých studiích na VŠE, se postupně vypracoval na vedoucího celého oddělení. Jeho role mimo jiné zahrnuje koordinaci cca 60 profesionálů napříč 12 zeměmi. Mezi klienty oddělení oceňování nemovitostí patří přední investoři, investiční fondy, developerské společnosti i banky. Z nejvýznamnějších společností lze jmenovat Accolade, CPI, CTP, Immofinanz, Klépierre, P3, Panattoni, Penta nebo Prologis.

Jakub Štěpán je absolventem magisterského studia na VŠE s hlavní specializací na finance a oceňování podniku. Titul MSc v oblasti real estate získal na University of Reading ve Velké Británii. Zároveň je členem renomovaného profesního svazu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Hovoří plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje rodině, běžeckému lyžování, hře na kytaru a sportovní střelbě

CBRE

CBRE Czech Republic Facebook, Linkedin, Instagram

O CBRE

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2019). S přibližně 100 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 530 poboček po celém světě (do tohoto součtu nejsou započteny dceřiné společnosti). Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb od správy a údržby nemovitostí, obchodních transakcí, projektového managementu, investičního managementu přes oceňování nemovitostí, pronájmu a prodeje nemovitostí, strategického poradenství až po hypoteční a developerské služby. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.