Společnost Pumpa je výhradní zástupce značky GWS pro Slovensko

Brno, 14. května 2020 – Společnost Pumpa získala výhradní zastoupení značky Global Water Solutions (GWS) pro Slovenskou republiku. Úspěšná distribuce produktů GWS v ČR tak otevřela společnosti Pumpa možnost expandovat s nabídkou této značky i do okolních států.

Pumpa,a.s. se stala exkluzivním zástupcem značky Global Water Solutions (GWS) pro Slovenskou republiku. Společnost Pumpa, zajišťující dovoz, prodej, servis a montáž čerpadel, čerpacích systémů, vodáren, jímek, armatur a dalšího příslušenství, pokračuje tímto krokem ve své expanzi mimo ČR.

„Jsme potěšení, že si GWS vybrala jako výhradního zástupce pro Slovensko naši firmu,“ říká Martin Křapa, obchodní ředitel společnosti Pumpa,a.s. a pokračuje: „Vnímáme to jako významný projev důvěry a ocenění naší práce i ekonomických výsledků při distribuci značky GWS v ČR, na které chceme jako zástupce GWS na Slovensku navázat.“

Společnost Global Water Solutions, člen skupiny Swan, stojí v čele inovací a nových technologií pro tlakové nádoby a je nejkomplexnějším dodavatelem tlakových nádob na světě. Nabízí kompletní sortiment tlakových membránových nádob pro vrty na vodu, domácí vodárny, řízení tlaku, reverzní osmózu, teplovodní vytápění a další tepelné aplikace. GWS slouží světovým trhům se strategicky umístěnou výrobou v Randolphu, Massachusetts v USA a na Taiwanu. Výrobky GWS jsou k dostání ve více než 100 zemích Střední a Jižní Ameriky, Evropy, Blízkého a Středního východu, Afriky, Austrálie, Nového Zélandu i Asie. 

Společnost Pumpa,a.s. ve svém sortimentu nabízí kompletní prémiové série tlakových a expanzních nádob PressureWave, ThermoWave, HeatWave, SolarWave,  Challenger a Flow-Thru. Jedinečnost nádob spočívá v jejich bezúdržbovosti a patentovaných technologiích.  Nádoby jsou vybaveny vložkou ze zdravotně nezávadného polypropylenu a butylovou membránou s dlouhou životností i atestem na pitnou vodu. Nádoby jsou také testovány v různých úrovních výroby pro zajištění vysoké kvality a spolehlivosti každé jednotlivé nádoby. Při výrobě jsou dodržovány standardy NFS Standard 6l, CE/PED WRAS, ACS, ISO:9001 a Gost Standard. Na všechny nádoby GWS je navíc poskytována 5 let záruka.

Jedním z posledních přírůstků do produktového portfolia GWS je expanzní nádrž FlowThru, která se ideálně hodí pro soustavy s konstantním tlakem, jako jsou systémy s horkým a studeným posilovačem řízené frekvenčními měniči nebo pohony s proměnnými otáčkami. Nádrže FlowThru mají vestavěné zařízení, které tlačí vodu z hlavního přívodního potrubí do vodní komory expanzní nádrže. „Neustálé proplachování zajišťuje stále čerstvou vodu v nádrži a výrazně snižuje riziko výskytu vodních bakterií, jako je například legionella,“ vysvětluje Martin Křapa. 

O společnosti Pumpa: 

Společnost Pumpa, a.s. již od roku 1991 poskytuje prodej, servis a montáž čerpadel a rovněž je významným dovozcem čerpadel, armatur a příslušenství z celého světa. Na českém trhu společnost Pumpa výhradně zastupuje například značky Calpeda, Stairs, Umbra Pompe, Speroni, Zenit, Franklin Electric nebo GWS. Pumpa, a.s. také zajišťuje záruční a pozáruční servis včetně uvádění zařízení do provozu. Zákazníkům již od roku 1996 nabízí servisní službu 24 hodin denně, 365 dní v roce. Prodejny Pumpa, a.s. najdete v Brně a Praze. Více informací na www.pumpa.cz.