Televizi Kuki si nově pustí i majitelé všech telefonů Huawei

Brno, 14. října 2021 – Aplikace Kuki, která byla doposud výsadou obchodů s aplikacemi App Store a Google Play, je po několikaměsíčním betatestování dostupná i v obchodě AppGallery. Naladit televizi Kuki tak nyní mohou majitelé všech zařízení Huawei, včetně těch s novým operačním systémem HarmonyOS. V aplikaci diváci naleznou všechny funkce, na které jsou zvyklí z ostatních platforem. 

„Zpřístupnění aplikace pro telefony Huawei je součástí naší ambice nabídnout televizi Kuki co největšímu počtu diváků. Mobily čínského výrobce mají na našem trhu nezanedbatelný podíl, a tak byl vývoj aplikace pro AppGallery přirozeným krokem, navíc podpořený velkým zájmem ze strany klientů.  Po možnosti využívat Kuki na chytrých hodinkách se jedná o další platformu, která umožní využít plný potenciál naší internetové televize,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel televize Kuki.

Aplikace Kuki pro telefony Huawei byla v betatestování od začátku roku 2021. Po posledních úpravách a následném zveřejnění v AppGallery si ji do svých mobilních telefonů stáhly necelé 2 000 uživatelů. Aplikace Kuki je dostupná pro zařízení s operačním systémem Android 5.1 a vyšší.

O společnosti

Internetová televize Kuki je unikátní, ryze česká IPTV služba, která nabízí sledování televizního obsahu. Kromě více než 33 000 pořadů, které jsou k dispozici na 145 TV kanálech, nabízí možnost zhlédnutí až 7 dní nazpět, TV archiv nebo videopůjčovnu. Již více než 50 000 diváků umožňuje velkou míru přizpůsobení v podobě svobodné volby skladby TV kanálů nebo uživatelských profilů. Kromě České republiky působí i na slovenském trhu. Provoz i vývoj Kuki zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.
Web ǀ Facebook ǀ Twitter ǀ Instagram