Tesla od Witty rozšiřuje nabídku produktů pro inteligentní domácnost o chytré vypínače

Nejnovějším přírůstkem do sady inteligentních zařízení pro pohodlnější a bezpečnější bydlení je hned sedm různých typů chytrých vypínačů značky Tesla, určených pro různé způsoby použití.

Chytré vypínače Tesla přenesou ovládání světel, domácích spotřebičů i dalších elektrických zařízení na úplně novou úroveň. Kromě toho, že zůstane k dispozici manuální ovládání vypínačů, jak jsme běžně zvyklí, je možné chytré vypínače Tesla ovládat prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu, hlasovými příkazy a také na dálku po internetu. Díky začlenění vypínačů do řešení chytré domácnosti je možné různá zařízení ovládat nejen jednotlivě, ale také hromadně a na základě přednastavených pravidel. 

U chytrých vypínačů lze nastavit čas zapnutí a vypnutí, stejně jako různé scénáře, kombinující inteligentní funkce elektronických zařízení Tesla. Designově střídmé vypínače se hodí do každého typu interiéru a díky stavové diodě je vždy ihned vidět, v jaké poloze se vypínač nachází.

Tesla Smart Switch a Tesla Smart Switch Dual

Dvojice chytrých vypínačů Tesla Smart Switch a Tesla Smart Switch Dual se liší jen počtem ovládacích tlačítek a představuje ideální náhradu za klasické vypínače světel a dalších spotřebičů. Tyto vypínače se připojují přímo k domácí Wi-Fi síti a jejich funkce se ovládají prostřednictvím aplikace Tesla Smart, dostupné pro chytré telefony s Androidem a iPhony, třeba i mimo domov, prostřednictvím internetu. Po propojení se systémem Amazon Alexa nebo Google Assistant lze vypínače ovládat rovněž hlasovými povely.

Tesla Smart Switch Dual Battery a Tesla Smart Switch Quatro Battery

Naprostou volnost ve výběru umístění poskytují chytré vypínače Tesla Smart Switch Dual Battery a Tesla Smart Switch Quatro Battery poháněné baterii. Tyto vypínače stačí jednoduše nalepit na zvolené místo a připojit je k centrální jednotce Tesla Smart ZigBee Hub. Prostřednictvím těchto vypínačů lze ovládat dvě nebo až čtyři zařízení a každé z ovládacích tlačítek má tři polohy – stisknutí, dvojité stisknutí a dlouhé stisknutí –, kterým lze přiřadit různé funkce. Baterie ve vypínači vydrží až dva roky.

Tesla Smart Switch Dimmer a Tesla Smart Switch Dimmer Touch

Otočné a dotykové vypínače se stmívačem Tesla Smart Switch Dimmer a Tesla Smart Switch Dimmer Touch umožňují nastavit intenzitu osvětlení přesně tak, jak právě potřebujete. A to nejen přímo na vypínači, ale také prostřednictvím mobilní aplikace – vždy stačí jediný pohyb. Další funkce umožňují například na noc nastavit automatické rozsvěcení světel v tlumeném režimu, aby zbytečně neoslňovala. 

Tesla Smart Switch Module Dual 

Chytrý vypínač Tesla Smart Switch Module Dual je určený pro skrytou montáž do rozvaděčů a pojistkových skříní. Spínač umožňuje nezávislé ovládání dvou spotřebičů prostřednictvím mobilní aplikace Tesla Smart. Připojuje se přímo k domácí Wi-Fi síti a zvládá zátěž až 5 A.

Technické specifikace a ceny chytrých vypínačů Tesla

Chytré vypínače teslaPočet tlačítekPřipojenímaximální zatíženíPodporované systémyHlasové ovládánícena
Tesla Smart Switch1Wi-Fi1 500 W (žárovka)600 W (LED)Android, iOSAmazon Alexa Google Assistant599 Kč
Tesla Smart Switch Dual2Wi-Fi1 500 W (žárovka)600 W (LED)Android, iOSAmazon Alexa Google Assistant649 Kč
Tesla Smart Switch dual Battery1ZigBeeAndroid, iOSAmazon Alexa Google Assistant549 Kč
Tesla Smart Switch Quatro Battery4ZigBeeAndroid, iOSAmazon Alexa Google Assistant649 Kč
Tesla Smart Switch Dimmer1Wi-Fi300 W (žárovka)220 W (LED)Android, iOSAmazon Alexa Google Assistant849 Kč
Tesla Smart Switch Dimmer Touch1Wi-Fi300 W (žárovka)220 W (LED)Android, iOSAmazon Alexa Google Assistant849 Kč
Tesla Smart Switch Module Dual2Wi-Fi1150 WAndroid, iOSAmazon Alexa Google Assistant499 Kč

Nové chytré vypínače Tesla od společnosti Witty jsou dostupné u vybraných prodejních partnerů

O Tesle a chytré domácnosti V roce 2020 rozšířila značka TESLA své portfolio o doplnila ho o novou řadu produktů konceptu chytré domácnosti. Jejím cílem je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí domovů, ať už se jedná o byty, domy, nebo chaty. Tesla chce produkty chytré domácnosti zpřístupnit široké veřejnosti, a to jak fakticky, tak i z hlediska povědomí. V současné době funguje na českém trhu. Ve svém portfoliu se zaměřuje na kamerové systémy, chytré produkty pro domácí mazlíčky nebo produkty z kategorie péče o vzduch. Značka produktů chytré domácnosti Tesla kompletně spadá do portfolia společnosti Witty s.r.o.