Alcatel-Lucent zvítězil v testu IVR řešení pro call centra

Společnost Alcatel-Lucent obdržela od prestižního odborného časopisu CRM Magazine první cenu v kategorii automatizovaných systémů obsluhy zákazníků (IVR). Ocenění Leader Award získalo řešení Genesys iCFD společnosti Alcatel-Lucent již sedmým rokem. Hodnocení se provádělo na základě tří kritérií – spokojenost zákazníků, funkčnost řešení a podnikové řízení. „Řešení sklidilo nejvyšší skóre ve všech kategoriích včetně nejlepšího funkčního řešení, zaměření firmy a spokojenosti zákazníků,“ říká Miloslav Kapeš, manažer prodejních kanálů společnosti Alcatel-Lucent. (TZ)

Technologické řešení Genesys iCFD (intelligent Customer Front Door) umožňuje klientům komunikovat se zákazníky napříč různými kanály, jako jsou například sociální sítě, telefon nebo chat. Jedná se o integrované řešení, které využívá aplikace Conversation Manager prostřednictvím integrovaného rozhraní Context Services. Sbírá podněty o záměrech a potřebách zákazníků a zvyšuje jejich komfort při komunikaci s call centrem. „Redaktoři časopisu uvedli, že Conversation Manager je jednou z nejlépe integrovaných vícekanálových platforem  na trhu,“ dodává Miloslav Kapeš.

***

O společnosti Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent (Euronext Paříž a NYSE: ALU) je osvědčeným celosvětovým partnerem poskytovatelů služeb, firem a strategických odvětví, jako je obranný průmysl, energetika, zdravotnictví, doprava i státní správa. Společnost nabízí koncovým uživatelům řešení v oblasti hlasové, datové i video komunikace. Společnost je lídrem v segmentu pevných, mobilních a konvergovaných širokopásmových sítí, IP a optických technologií, aplikací a služeb. Alcatel-Lucent využívá obrovských vědeckých zkušeností společnosti Bell Labs, jedné z největších výzkumných firem v odvětví komunikací. Alcatel-Lucent působí ve více než 130 zemích světa, je nejzkušenější globální firmou ve svém odvětví a působí jako lokální partner s globálním dosahem. V roce 2010 dosáhla společnost Alcatel-Lucent příjmů ve výši 16 miliard eur, sídlí ve Francii a její ústředí se nachází v Paříži. Více informací o společnosti Alcatel-Lucent najdete na internetové stránce http://www.alcatel-lucent.com, novinky si můžete přečíst na blogu na adrese http://www.alcatel-lucent.com/blog, případně nás můžete sledovat na Twitteru (http://twitter.com/Alcatel_Lucent).