Odborná konference Alcatel-Lucent OPEN DAY začíná 22. září

Technologická společnost Alcatel-Lucent pořádá 22. září 2011 v pražském TOP HOTELu odbornou konferenci zaměřenou na trendy v oblasti konvergovaných ICT řešení a technologií pro péči o zákazníky. Zájemci o účast se mohou zdarma zaregistrovat na http://alcatel.allin1.cz/beta/form1.php. (TZ)

Mezi novinkami se objeví řešení datových center ALU OmniData, technologie WiFi MESH sítí nebo automatický systém vysílání a příjmu tísňového volání vozidel e-Call. Nezávislý průzkum forem firemní komunikace nastíní, kam se ubírají technologie ve firemním prostředí.

Druhý blok konference se zaměří zejména na technologie pro péči o zákazníky: představení řešení Genesys 8, které integruje komunikaci prostřednictvím sociálních sítí a řízení kvality hovorů operátorů pomocí systému ReDat. V závěru Alcatel-Lucent předvede využití SIP serveru pro účely mobilní kanceláře a možnosti konvergence různých komunikačních technologií.Partnery konference jsou společnosti ATS – TELCOM PRAHA, ICZ, NextiraOne Czech a RETIA.INFOBOX KONFERENCE:

termín: čtvrtek 22. září 2011, od 9.00 do 13.00

místo: TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4

registrace: http://alcatel.allin1.cz/beta/form1.php

O společnosti Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent (Euronext Paříž a NYSE: ALU) je osvědčeným partnerem poskytovatelů služeb, firem, strategických odvětví a vládních úřadů po celém světě.  Společnost je leaderem v segmentu pevných, mobilních a konvergovaných širokopásmových sítí, IP a optických technologií, aplikací a služeb. Alcatel-Lucent využívá obrovských vědeckých zkušeností společnosti Bell Labs, jedné z největších výzkumných firem v odvětví komunikací. Alcatel-Lucent působí ve více než 130 zemích světa, je nejzkušenější globální firmou ve svém odvětví a působí jako lokální partner s globálním dosahem. V roce 2010 dosáhla firma výnosů ve výši 16 miliard eur. Společnost je registrovaná ve Francii a své ústředí má v Paříži.