Prestižní ocenění pro Polycom RealPresence Mobile

Společnost Polycom již mnoho let zaujímá dominantní pozici mezi výrobci audio/videokonferenčních systémů a řešení pro telepresence a vzdálenou spolupráci. Díky promyšlené obchodní i produktové strategii si společnost dokázala udržet trvalý zdravý růst a současně stát na špici technologických inovaci ve svém oboru. (TZ)
Na podzim minulého roku Polycom představil zatím nejkomplexnější univerzální softwarovou infrastrukturu pro řešení Universal Video Collaboration s názvem Polycom RealPresence Platform, která nahrazuje dřívější platformu Polycom UC Intelligent Core. Komplexní architektura Polycom RealPresence Platform v sobě zahrnuje řešení pro IM/Presence, Call Control, Web Conferencing a Video Collaboration, to vše doplněno o podporu mobilní komunikace a sociálních sítí.

Jedním z hlavních trendů v oblasti informačních technologií je právě zaměření hardwarových i softwarových řešení na mobilitu, multimediální komunikaci a sociální sítě, což je podpořeno prudkým nárůstem obliby zařízení typu tablet a smartphone s operačními systémy Android a Apple iOS.

Právě na tyto potřeby uživatelů reaguje nejnovější inovativní platforma Polycom RealPresence Mobile, která patří mezi absolutní špičku v oblasti mobilní multimediální komunikace. To dokládá rovněž zařazení Polycom RealPresence Mobile mezi  “Best New Products” v rámci velmi prestižního ocenění “2012 Edison Award” v kategorii Media/Visual Communication.

Pro společnost Polycom i její zákazníky je klíčové, že firma vždy dokázala zvolit správnou strategii při vývoji nových produktů a jejich zavádění na trh. Dlouhá tradice a mimořádná stabilita společnosti poskytuje klientům tu nejlepší ochranu jejich investic do nových technologií spolu s garancí dalšího rozvoje dle aktuálních potřeb.

Více informací o řešeních Polycom pro videokonference a vzdálenou spolupráci můžete získat na stránkách
http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-videokonference-polycom.htm

V České republice je certifikovaný Polycom Gold Partner společnost Gesto Communications.