Mainstream Technologies se stává nejlepším českým partnerem Microsoftu pro rok 2015

Společnost Mainstream Technologies zvítězila v kategorii Microsoft Country Partner of the Year již podruhé po sobě, což se doposud žádné české společnosti nepodařilo   (TZ)

Praha, 2. června 2015 –  Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel profesionálních ICT řešení, dnes oznámila získání ocenění Microsoft Partner of the Year 2015. Stala se tím první společností v České republice, která tohoto titulu dosáhla dva roky po sobě. Mainstream Technologies patří dlouhodobě k nejoceňovanějším partnerům, jejichž řešení postavené na cloud computingu pomáhá firemním zákazníkům zefektivňovat podnikání a snižovat náklady.

Ocenění Microsoft Country Partner of the Year je určeno partnerským společnostem, které na úrovni jednotlivých zemí vykazují výrazný růst v počtu zákazníků nebo tržbách díky vynikajícím firemním řešením založeným na cloudových službách Microsoftu. Partneři nominovaní na tuto cenu musejí prokázat úzkou spolupráci s místní pobočkou společnosti Microsoft, jakož i inovativnost, konkurenceschopnou diferenciaci a hodnotu pro zákazníka.

„Opětovný výběr Mainstream Technologies jako nejlepšího partnera České republiky je jen potvrzením a odměnou za inovativní, kreativní a prozákaznický přístup a dlouhodobý zájem o nejnovější trendy,“ říká Ondřej Novodvorský, obchodní ředitel pro malé a střední podniky, Microsoft.

„Jsme velice hrdí na to, že jsme se již podruhé stali nejlepším českým partnerem společnosti Microsoft,“ říká Jan Lávička, výkonný ředitel společnosti Mainstream Technologies. „Naší dlouhodobou strategií je přinášet našim zákazníkům co možná nejlepší služby postavené na inovativních a flexibilních cloudových řešeních a opakované ocenění nám říká, že jdeme po správné cestě.”

Držitelé ocenění budou rovněž vyhlášeni na světové partnerské konferenci společnosti Microsoft, která se letos koná 12. – 16. července v Orlandu na Floridě.

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování vysoce odborných služeb v oblasti informačních technologií nejen v České republice. Z pozice systémového integrátora navrhuje a implementuje podniková řešení se zvýšenými nároky na odolnost, bezpečnost a dostupnost se zaměřením na digitální firemní komunikaci, Core IT a bezpečnost, mobilitu,  cloud a nově i systémy pro podporu projektového řízení. Nabízená řešení jsou pak často (ne však výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům. V roce 2015 společnost Mainstream Technologies stala jako první firma v Česku podruhé za sebou nejlepším partnerem roku společnosti Microsoft, získala dvě ocenění Microsoft Awards a je držitelem kompetencí Microsoft na zlaté úrovni v oblastech Cloud Platform, Cloud Platform a Datacenter.