Personální změny ve společnosti Mainstream Technologies

Praha, 4. září 2019 – Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel odborných IT řešení, oznámila obsazení pozice Security Teamleader.  

Od 1. září zastává pozici Security Teamleader Pavel Formánek. Do Mainstreamu se připojil s cílem přinášet zákazníkům inovativní služby v oblasti kybernetické bezpečnosti, rozvíjet a budovat tým zkušených expertů. 

Pavel se pohybuje ve světe IT déle než 20 let a do Mainstreamu přichází ze společnosti Microsoft, kde pracoval s významnými podnikovými zákazníky a dodával konzultace v oblasti bezpečnostních auditů. Navrhoval a implementoval design zabezpečení jejich identit v návaznosti na serverovou a klientskou infrastrukturu. Specializuje se také na návrh nových a moderních služeb, které zákazníkům přinesou vysokou přidanou hodnotu.

Pavel má bohaté zkušenosti s vedením týmů a realizací IT projektů. Před společností Microsoft pracoval mnoho let v Raiffeisenbank, zejména na poli systémové integrace a bezpečnosti.

Těším se na možnost vést tým bezpečnostních profesionálů, kteří jsou zapáleni pro věc a mají, stejně jako já, chuť se stále zlepšovat. Věřím, že společně dokážeme pomoci našim zákazníkům udržovat a rozvíjet zabezpečení a nabídneme jim inovativní služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.“ komentuje novou pracovní roli Pavel Formánek.

Doposud zastával pozici Security Teamleader Ladislav Šolc, který se bude nadále naplno věnovat roli Managing Partner a jeho hlavním úkolem bude rozvoj významných obchodních příležitostí a řízení strategických oblastí Mainstreamu.

„IT bezpečnost je pro Mainstream Technologies jedna z velmi důležitých oblastí. Samostatný tým Security se rozrůstá tak, jak realizujeme projekty. Je třeba udržet profesionální úroveň a současně inovovat. Nyní jsme našli skvělého odborníka a Teamleadera, který naše myšlenky obohatí a povede tým k úspěšným cílům. Pavel je velmi zkušený profesionál a já jsem moc rád, že se stal členem našeho týmu.“ dodává ke změně Luboš Růta, Managing Director Mainstream Technologies, s.r.o.

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování vysoce odborných služeb v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se na dodávku služeb a produktů především v oblastech Communication & Collaboration, Security, Modern Workplace & Infrastructure, Hybrid cloud, Professional Support a poradenské a konzultační služby pro strategická rozhodnutí zákazníků. Nabízená řešení jsou pak často (ne však výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům Tým Mainstreamu se skládá ze 70 specialistů s řadou certifikací a odborných zkoušek, kteří mají znalosti a zkušenosti získané z velkých a projektů v České republice i zahraničí.

www.mainstream.cz