Personální změny ve společnosti Mainstream Technologies

Praha, 18. září 2018 – Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel profesionálních ICT řešení, oznámila rozšíření managementu společnosti a obsazení nově otevřené pozice Delivery Director.   

Od 1. září zastává nově otevřenou pozici Delivery Director Eelko Truijens.  Jeho hlavním úkolem je udržet vysokou kvalitu a efektivitu dodávaných projektů a nadále profesně rozvíjet celý tým delivery.

Eelko působí v řídících pozicích více jak 17 let a do Mainstreamu přichází z ČSOB, kde zastával různé pozice od supportních, po obchodní až po IT Process and Service Management.

V posledních sedmi letech Eelko působil na pozici IT Director End User Services, kde řídil mezinárodní tým o 100 lidech, jehož hlavním úkolem bylo zajistit funkčnost koncových stanic, spokojenost více než 8000 interních uživatelů v ČSOB skupině a bezproblémový chod vybraných cloudových služeb v rámci skupiny KBC.

Dle jeho vlastních slov „V Mainstream Technologies vidím velký potenciál, je mi blízká firemní kultura i to jaká v Mainstreamu panuje rodinná atmosféra. Jsem rád, že se budu moci podílet na dalším růstu firmy a především na profesním rozvoji zaměstnanců, a proto věřím, že moje role pomůže zefektivnit spolupráci nejen uvnitř týmu, ale také směrem k zákazníkům.“

Otevření nové vedoucí pozice je pro Mainstream Technologies nezbytný krok v rámci přípravy na růst v dalších letech a s tím spokojené obsazování řídících pozic zkušenými manažery. „Eelko přináší do Mainstreamu zkušenost z velkého týmu nadnárodní skupiny. Nově zastřeší veškeré delivery aktivity Mainstreamu a zaujme jednu z klíčových rolí při našem plánovaném růstu v dalších dvou letech, kdy chceme zdvojnásobit objem našeho byznysu. Mám velkou radost, že jsme se s Eelkem na spolupráci dohodli a věřím, že společně budeme ještě úspěšnější.“ komentuje změnu Luboš Růta, Managing Director Mainstream Technologies, s.r.o.

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování vysoce odborných služeb v oblasti informačních technologií nejen v České republice. Zaměřuje se na dodávku služeb a produktů především v oblastech Communication & Collaboration, Security, Modern Workplace & Infrastructure, Hybrid cloud, Professional Support a poradenské a konzultační služby pro strategická rozhodnutí zákazníků. Nabízená řešení jsou pak často (ne však výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům Tým Mainstreamu se skládá z 65 specialistů s řadou certifikací a odborných zkoušek, kteří mají znalosti a zkušenosti získané z velkých a projektů v České republice i zahraničí..

www.mainstream.cz