Obchodní tým společnosti Mainstream Technologies posiluje Ctirad Mareš

Praha, 3. srpna 2020 – Od 3. srpna 2020 přichází do obchodního týmu Mainstream Technologies významná posila. Novým obchodním ředitelem pro státní správu se stává Ctirad Mareš.

Ctirad Mareš přichází do Mainstream Technologies po 17 letech ve společnosti Microsoft, kde působil na pozici obchodního manažera pro státní správu. Před působením v Microsoftu pracoval 10 let jako obchodní manažer ve společnosti Xerox, a krátce také ve společnostech ICL a Logica, vždy v segmentu veřejné správy.

„Po téměř 30 letech práce ve velkých nadnárodních korporacích jsem rád přijal výzvu pracovat pro významnou českou firmu, která patří na špičku v oblasti poradenství a implementace informačních a komunikačních technologií. Mým cílem bude nabídnout naše schopnosti a kompetence segmentu veřejné správy a pomoci tak dalšímu rozvoji e-governmentu v České republice,“ říká Ctirad Mareš. 

„Jsem velice rád, že náš obchodní tým posílí tak zkušený obchodník, jako je Ctirad. Očekáváme, že s jeho pomocí významně zvýšíme náš tržní podíl v oblasti státní správy, které jsme se doposud věnovali spíš okrajově. Ctirad je jeden z nejzkušenějších obchodníků na českém trhu a vnímám jeho příchod jako vykročení Mainstreamu do nové oblasti,“ dodává Luboš Růta, výkonný ředitel společnosti Mainstream Technologies.

Ctirad Mareš studoval Vysokou školu strojní a elektrotechnickou v Plzni, obor elektronické počítače. Ve volném čase se rád věnuje lyžování, cestování a rodině. 

O společnosti Mainstream Technologies

Společnost Mainstream Technologies působí na českém trhu již více než 14 let. Společnost se zaměřuje na poskytování expertních služeb v oblasti informačních technologií. Jako systémový integrátor navrhuje a implementuje podniková řešení postavená s ohledem na zvýšené nároky na odolnost, bezpečnost a dostupnost. Mainstream Technologies zákazníkům dodává především služby a produkty v oblasti Communication & Collaboration, Security, Modern Workplace & Infrastructure, Hybrid cloud, Professional Services a poradenské služby pro strategická rozhodnutí zákazníků. Více informací naleznete na www.mainstream.cz