Sportovní ambice, kvalitní zvuk i komfortní používání

31. 1. 2019 – Bezdrátová sluchátka Audictus Endorphine mají nejen sportovní ambice, ale nabízejí i vysoce kvalitní zvuk a vysoký komfort používání během intenzivních sportovních aktivit.
Síla, která pomáhá vytrvat a dosáhnout cíle
Znáš ten pocit, když tě po každém intervalu, po každém kilometru a každé sérii cvičení popadne euforie, která ti dává sílu, a ty máš pocit, že toho zvládneš ještě mnohem víc? Jsou to endorfiny, ta magická síla, která ti pomáhá vytrvat a dosáhnout cíle, síla, která tě žene stále dopředu a dělá závislým na dosažení dalších, ještě náročnějších cílů. Sáhni pro tuto sílu! Se sluchátky Audictus Endorphine kdykoli budeš chtít.

Plná svoboda
Bez ohledu na to, zda trénuješ v posilovně, nebo na otevřeném prostranství ti sluchátka Audictus Endorphine poskytnou bezdrátovou volnost pomocí technologie Bluetooth 4.1 a až 5hodinové používání na jedno nabití baterie. Ve standardním tréninkovém cyklu to znamená, že sluchátka stačí nabít jedenkrát za týden.
Sport a hudba tvoří perfektní pár. Oblíbená hudba tě správně naladí, což urychlí příliv endorfinů, které dodávají potřebnou sílu a umožní ti snadněji a s dobrou náladou dosáhnout tréninkových cílů.

Pohodlné v každých podmínkách
Sluchátka Endorphine nabízejí celou řadu vlastností, díky kterým je využiješ nejen při sportu, ale i v každodenním životě. V balení najdeš 3 velikosti silikonových špuntů, stačí si jen vybrat tu správnou velikost a užívat si pohodlí i skvělou hudbu. Dodatečně jsou sluchátka vybavená silikonovými vzpěrami, které přidržují sluchátka v uchu a zabraňují jejich vypadnutí během sportovních aktivit.

Odolná konstrukce
Sluchátka odolají potu, vlhkosti a dešti, což potvrzuje certifikát IPX4, takže se o ně nemusíš bát ani při intenzivním používání a to i za deště. Navíc v balení nalezneš praktické cestovní látkové pouzdro, které chrání sluchátka před poškozením.

Praktické
Sluchátka Endorphine obsahují integrovaný mikrofon, díky čemuž je můžeš používat i k telefonickým hovorům a pomocí funkčního tlačítka jednoduše přijmeš příchozí hovor nebo dvojitým stisknutím vytočíš poslední volané číslo. Na ovladači se také nachází praktický regulátor hlasitosti, kterým rychle a jednoduše změníš hlasitost přehrávané hudby.

Specifikace
Typ sluchátek: do ušní, sportovní
Komunikace: Bezdrátová BT 4.1
Audio systém: Stereo
Velikost měničů: 9 mm
Citlivost sluchátek: 118 dB
Frekvenční rozsah: 20 – 20 000 Hz
Impedance sluchátek: 32 Ohm
Mikrofon: Ano
Napájecí konektor: micro USB
Dosah: 10 m
Hmotnost: 16 g
Ovládání hlasitosti: Ano

Dostupné barevní převedení: černé, černo-zelené, černo-červené

Cena a dostupnost

Bezdrátová sluchátka Audictus Endorphine jsou dostupná prostřednictvím vybraných prodejců a internetových obchodů. Doporučená koncová cena je 729 Kč včetně DPH.

Více na: http://audictus.com/en/

Vítej ve světě značky Audictus, ve světě plném zvuků a hudby. Ukaž svoje nadšení pro hudbu, svoji závislost, která tě posunuje vpřed. Ve světě značky Audictus jsi to ty, kdo nám stanovuje cíle. Nadšení je čas, odhodlání, vytrvalost a autentičnost. Nadšení nikdy nebude nuda, stejně jako se nikdy nudou nestane hudba. Produkty Audictus jsou vyrobeny s nadšením a se závislostí na hudbě. Hudba je pro nás vášní, zvuk je naším světem. Zvol si to nejlepší. Kvalitní vybavení, které ti poskytne možnost, jak být kreativní a poslouchat současně oblíbenou hudbu.  Vybavení, které ti pomůže nastavit mysl a přinášet nové, originální myšlenky, vybavení, které tě bude motivovat překonávat překážky, které se před tebou mohou objevit.